Referenser

Patrik Balderud, 52 år från Stora Mellösa berättar om IBS och magproblem

"Jag har använt Vetom i ett år och det hjälper verkligen. Det är verkligen perfekt för att boosta immunförsvaret. För mig håller effekten i sig lång tid (sex månader) efter man tagit en kur Vetom. Om man ofta är sjuk hjälper verkligen Vetom. Sedan jag började med att använda Vetom har jag klarat mig helt från att bli sjuk. Jag har heller inte använt antibiotika sedan jag började med Vetom och börjar man känna  sig lite förkyld så ordnar kroppen snabbt att förkylningen försvinner fort utan annan behandling. Jag har IBS och reser en hel del med ofta förekommande problem att hitta WC. Jag har även vertikelinflammation. På hösten 2017 provade jag Vetom för första gången och blev bra. Sommaren 2018 var IBS tillbaka och efter att tagit en kur Vetom så blev jag stabil i magen igen. Helt klart så behöver jag minst två Vetom kurer per år för att hålla mina magproblem i schack. Problemen kommer säkerligen från fel mat, söt, fet och ofta processad och tidigare har jag provat probiotika i form av juicer och i fil samt även andra probiotika i tablettform utan att det hjälpt mig. Vetom är det självklara valet och hjälper för mig och mina problem."
Patrik Balderud
52 år, Stora Mellösa

Peter Salomonsson, 56 år från Kumla, berättar om tidigare förkylningar och immunförsvaret

"Jag är inte sjuk eller förkyld speciellt ofta men någon eller några gånger per år. Det är svårt för mig att undvika smittorisker mycket beroende på att jag träffar många personer i mitt jobb. Jag har även barnbarn i dagis och skolåldern som jag träffar ofta. Sedan jag började använda Vetom så klarade jag mig från att vara sjuk helt och hållet samtidigt som ingen i min omgivning klarade sig. För mig var det tydligt bevis på att Vetom fungerar för att höja mitt immunförsvar och slippa sjukdomar."
Peter Salomonsson
56 år, Kumla

Mike Owen, 57 år från Bangkok, berättar om familjen

”Jag och hela min familj använder Vetom sedan flera år. Mina barn får alltid en kur innan de börjar skolan på hösten och våren. Speciellt efter sommar och vinterloven så blir barnen lätt sjuka när de träffas igen i skolan. Mina barn (11, 8 och 7 år) håller sig alltid friska när de deras skolkompisar är sjuka, så för mig är det jätte viktigt att ha mina barn, jag själv och min fru äter minst två kurer med Vetom per år.”